Η Διαμονή!!! - Appartement Blue Harmony à Naxos, Plaka
Réservez en ligne
Recherche

Η Διαμονή!!!

Μείναμε στο Blue Harmony 7-10/06/14. Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά: δεν υπάρχουν. Απλώς, δεν υπάρχουν. Εκτός και αν παραπονεθώ που το αυτοκίνητο που είχαμε σαν plus μαζί με το δωμάτιο δεν ήταν Cayenne. Πάμε στα θετικά:
1) Ο Μανώλης και η Κλεονίκη, οι ιδιοκτήτες. Απίστευτα παιδιά, επαγγελματίες με αγάπη για την επιχείρησή τους και σεβασμό, πρώτα απ\' όλα, στον εαυτό τους. Σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστός. Με το που φτάσαμε, ήρθε η πιατέλα με τα ναξιώτικα τυριά, τα αναψυκτικά μας και τα χαμόγελά τους. Μετά, ο Μανώλης μας πήγε tour στα υπόλοιπα δωμάτια \"για να μας τα δείξει\". Το πλούσιο homemade πρωινό μας το σέρβιραν στο μπαλκόνι άλλου δωματίου (που ήταν άδειο) \"για να μπορούμε να φάμε με θέα στη θάλασσα\". Να είναι καλά και ο Κώστας που κουβάλαγε το δίσκο! Την επόμενη ημέρα, ο Μανώλης μας πήγε ο ίδιος βόλτα στο χωριό του για να μας δείξει τα αξιοθέατα. Σαν να πήγα διακοπές στο σπίτι μου. Μπράβο σας!!!
2) Τα δωμάτια. Καθαρά, πολύ καθαρά. Η γυναίκα μου μάταια προσπάθησε να βρει μια γωνιά με λίγη σκόνη για να χρησιμοποιήσει τα dettol. Στην τουαλέτα θα μπορούσες να φας. Χτιστό κρεβάτι, με αναπαυτικό στρώμα και ωραία, χοντρά μαξιλάρια. Κάτι ύπνους που ρίξαμε... Νησιώτική διακόσμηση, με διαλεχτά έπιπλα και όλες τις ανέσεις (κουζινάκι, plasma TV + δορυφορική, free wi-fi, κ.λ.π.). Δε θα πω για τα - ίσως - αυτονόητα, όπως: προϊόντα μπάνιου, νερό στο ψυγείο, καθημερινή καθαριότητα κ.ο.κ. Μοντέρνες σίτες παντού, ακόμα και στο μικρό παράθυρο του μπάνιου. Πλαστικές απλώστρες με μανταλάκια για να απλώνεις μαγιό - πετσέτες. Γλυκό μπαλκονάκι με θέα στο βουνό και στα 50 μέτρα η Κλαίρη (έτσι την έβγαλα εγώ), μια καλοκάγαθη αγελαδίτσα! Ντους με τηλέφωνο που το νερό βγαίνει στη σωστή ποσότητα και με τη δέουσα πίεση, για να κάνεις μπάνιο σαν άνθρωπος. Bonus η μπλε νησιώτικη πόρτα με το ανοιγόμενο παράθυρο και την παραδοσιακή, άσπρη κουρτίνα. Πότε φάγαμε πρωινό; στις 11:30. Χαλαρά. Πότε κάναμε check out; Στις 14:15, πάλι χαλαρά.
Γενικά, το Blye Harmony και τα παιδιά που το έχουν ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και συνέβαλαν πολύ για να περάσουμε 4 super ημέρες στη Νάξο. Μακάρι να συνεχίσουν με το ίδιο κουράγιο και την ίδια αγάπη. Σίγουρα θα ξαναπάω. Σίγουρα.